postnatale doula

/postnatale doula
postnatale doula 2019-01-14T15:36:31+01:00

postnatale doula

De eerste periode na de bevalling kan intens zijn voor je als nieuwe moeder. Niet alleen heeft je lichaam hard moeten werken, tijdens de zwangerschap en de bevalling, maar ook fysiek en emotioneel is er veel veranderd. De kraamhulp is naar huis, je partner weer aan het werk en hoe nu verder de eerste 40 dagen na je bevalling!?

Graag bied ik je  een verzorgend pakket aan, afgestemd op jouw wensen in de eerste 40 dagen na jouw bevalling. Door mijn ervaring en kennis als Postnatale doula, zwangerschaps- yogadocente en massagetherapeut kan ik je hulp op maat aanbieden. Zo kun je jouw energie en aandacht volledig op jouw herstel en de baby richten.

tijdsindeling

Je kiest zelf hoe vaak je hulp nodig hebt, waarbij de minimale afname van begeleiding ligt bij 2x per week 3 uur. Vooraf aan de geboorte maken we met de ouders een plan van aanpak en de daarbij behorende kosten.

postnatale pakket

  • Herstellende massages voor moeder en/of baby
  • Het voor- of bereiden van een voedzame maaltijd
  • Het ondersteunen daar waar gewenst is. Dit kan zijn de zorg voor baby en/of andere kinderen
  • Een luisterend oor voor het bevallingsverhaal en/of het verwerken van geboortetrauma
  • De binding tussen mama en baby versterken
  • Praktisch even dat extra handje hulp bij het huishouden

tarieven

Tarieven zijn geheel afhankelijk van de tijdsduur van de zorg, het aantal uren en of dagen.
Het starttarief voor 4 uur postnatale zorg is vanaf € 50,= per uur excl btw. Eventuele parkeerkosten en km vergoeding buiten het werkgebied.