zwangerschapsyoga

/zwangerschapsyoga
zwangerschapsyoga 2019-03-04T12:29:17+01:00

zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een zeer geschikte vorm van lichaamsbeweging als je zwanger bent. Het zorgt ervoor dat je nog meer bewust wordt van je zwangerschapsperiode en dat je goed voorbereid bent op de bevalling. De lichaamshoudingen en de ademoefeningen hebben hun basis in de Hathayoga.  De houdingen en bewegingen tijdens deze yoga respecteren de verandering in je lichaam en dat van je groeiende baby.

zwangerschapsyoga vanaf 14 weken zwangerschap

De zwangerschapsyoga kun je volgen vanaf dat je 14 weken zwanger bent. De oefeningen en bewegingen houden je lichaam soepel. Tijdens de lessen leer je ook te ontspannen, je concentratie te vergroten en je kracht te ontwikkelen.
Naast de oefeningen maakt ook de ademhaling een onderdeel uit van de les. Je leert alles over de flankadem, de buikadem en hoe je ontsluitings- en persweeën met je adem kunt ondersteunen.

in 10 weken voorbereid op je bevalling

De zwangerschapsyoga is een trainingsprogramma van 10 weken. Met dit programma wil ik je inspireren om er een positieve en mooie zwangerschapservaring van te maken en bereid ik je goed voor op de bevalling.
De groepen voor de 10-weekse zwangerschapsyoga zijn kleine groepjes van maximaal 7 zwangeren.

partneryoga

Natuurlijk maken we ook ruimte voor jouw partner tijdens de partnerles. Tijdens de yogalessen oefent je partner hoe hij/zij jou het beste kan ondersteunen in de zwangerschap en tijdens de bevalling.

Informeer naar locatie en tarieven.